De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

Glijbanen

23 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

23 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Aanbouwglijbanen

De keuze aan aanbouwglijbanen is zeer divers. Van golfglijbanen tot spiraalglijbanen, voor ieder wat wils. Bij onze golfglijbanen kunt u uit veel verschillende kleuren kiezen. De glijbanen worden aan een bestaand platform van het speeltoestel gemonteerd. Hiervoor worden verzonken kopschroeven gebruikt, die de glijbaan verbinden met het platform. Eén ding is zeker, met deze glijbanen is speelplezier gegarandeerd en de kleintjes kunnen niet genoeg krijgen van de glijbaan.

Glijbanen met constructie

Als u besluit om een glijbaan te gebruiken met een constructie, kunt u de glijbaan onafhankelijk van een speeltoren of andere speeltoestellen in uw achtertuin plaatsen. Ook hier zult u misschien "verwend" zijn met een moeilijke keuze: Bijzonder praktisch is onze glijbaan Big Fun Slide, want het kleurrijke model is eenvoudig inklapbaar. Als u een keer meer ruimte in de tuin nodig heeft, slaat u de glijbaan gemakkelijk op in het tuinhuisje of de kelder. Ook tijdens de wintermaanden is de inklapbare glijbaan erg praktisch. De Smoby-glijbaan is eveneens een glijbaan met constructie, die gemakkelijk gedemonteerd kan worden. Het hoogtepunt van deze glijbaan is de geïntegreerde watertoevoer. De glijbaan met het kleurrijke ontwerp is ook als waterglijbaan te gebruiken. Hij is ook verkrijgbaar in de XL-uitvoering. Klassiek en praktisch is onze glijbaan Slider met een houten constructie. Hier kunt u kiezen tussen twee platformhoogtes. En als uw kinderen naar een extra lang glijplezier snakken, dan zou u de glijbaan X-Tream Trigano met constructie kunnen overwegen.

Glijbanen speciale modellen

Klassieke rechte glijbanen geven de kleintjes al heel veel plezier. Maar de speciale modellen zoals onze glijbanen en onze turbo glijbaan zijn wel heel speciaal en uniek. Hier glijden uw kleintje spiraalvormig naar beneden. Bij de turbo glijbaan gaan ze zelfs door een tunnel. Een fantastische, verslavende ervaring! Uiteraard hebben we ook glijbanen voor openbaar gebruik, deze zijn getest en gecertificeerd door TÜV (EN 1107) voor gebruik op de openbare speelplaatsen.

Decoratie voor glijbanen

Maak uw glijbaan nog kleurrijker en persoonlijker. Gebruik daarvoor onze stickersets voor glijbanen en speeltorens. De stickers zijn eenvoudig aan te brengen. Op dit moment hebben wij de volgende motieven op voorraad: Dora, Sponge Bob, Bloemen, Racing en Piraat. Let u er bij de aankoop van de glijbaan op, dat de uitstap van de aanbouwglijbaan extra afgerond is. Als er geen zacht bodemmateriaal (speelzand of mulch) aanwezig is, is het ook raadzaam om bij de uitstap van de glijbaan een rubberen valmat te leggen.Staat de glijbaan in de tuin, maar zijn uw kinderen nog niet tevreden? Geen wonder, want ons assortiment bevat nog veel meer prachtige speeltoestellen. Koop voor uw kinderen bijvoorbeeld een speelhuis of een zandbak. Uw glijbaan kunt u uitbreiden met bijvoorbeeld een schommel en bijbehorend schommelzitje. Of bestel direct het ‘’totaalpakket’’. Een Wickey speeltoren of klimtoren, die oneindige speelmogelijkheden aanbieden. Of het nou een speeltoren met glijbaan, een kinderschommel met glijbaan, klimtoren met glijbaan, of een hoogslaper met glijbaan is, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij nodigen u uit voor een ontdekkingsreis door onze speeltoestellen.