Bespaar nu bij onze EASTER SALE

Favoriete categorieën

Wickey wipkippen voor speeltuinen

Bent u betrokken bij de planning van openbare speeltuinen voor hotels, parken of campings? Kijk dan eens naar de wipkippen voor speeltuinen in de Wickey webshop. Hier vindt u geschikte speeltoestellen voor grote en kleine oppervlaktes maar ook in de meest uiteenlopende thema’s. Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een veelzijdig speeltoestel of liever toch een kleiner toestel, zoals een wipkip voor buiten: het aanbod aan speeltoestellen voor de openbare ruimte is groot.

Als u slechts een klein oppervlakte voor uw speeltoestellen ter beschikking heeft, dan mag bij de keuze voor de speeltuintoestellen een veerdier zeker niet ontbreken. Het is een ideale manier om kinderen aan te moedigen om op een creatieve manier te spelen. Want met hun kleurrijke en fantasievolle design veranderen onze wipkippen de speeltuin in een avonturenlandschap voor kinderen. Bij Wickey kunt u leuke aanbiedingen van wipkippen in een grappig dierdesign voor buiten vinden. Dankzij de gedetailleerde en begrijpelijke montagehandleiding is de opbouw van de wipkip in uw speeltuin een fluitje van een cent. Bonte panelen van massief HDPE-kunststof geven de wipkippen niet alleen een unieke look, maar maken ze ook, in tegenstelling tot houten wipkippen, uiterst robuust en bijzonder stevig. Zo zijn ze bestand tegen weer en wind en zorgen ze voor veel plezier op het schoolplein, een camping of in het park.

Wipkippen ontwikkeld conform EN 1176

Professionaliteit, duurzaamheid en veiligheid hebben bij onze wipkippen en andere speeltoestellen de allerhoogste prioriteit. Om ervoor te zorgen dat kinderen zonder problemen gebruik kunnen maken van een openbare wipkip in de speeltuin, ontwikkelen wij deze conform de EN 1176 specificaties. Het maakt niet uit of u de wipkip gebruikt voor de openbare ruimte in uw gemeente of de speeltuin van uw hotel – kinderen kunnen veilig en vrolijk hun eigen avonturen beleven.

Daarnaast dragen de materialen die gebruikt worden voor onze wipkippen ook bij aan de veiligheid van uw speeltuin. Dankzij stevige en weerbestendige materialen, zoals HDPE-kunststof of thermisch verzinkt staal, zijn de openbare wipkippen vandalismebestendig. Met de vele verschillende modellen kunt u uw speeltuin individueel vormgeven. U hoeft alleen nog te kiezen op welke wijze u het veertoestel wilt verankeren (vastschroeven d.m.v. een bodemplaat of middels een betonanker in beton storten) en de nieuwe wipkip wordt het favoriete speeltoestel op uw speelplaats!

Wipkip voor in de speeltuin in diverse modellen & kleuren

Als u er aan denkt om voor een aantrekkelijke prijs een wipkip te kopen, dan heeft Wickey zeker voor elk kind iets in ons aanbod. Onze wipkip Paard is ideaal voor kleine cowboys die de zonsondergang tegemoet rijden of willen deelnemen aan een paardenrace. Voor de avontuurlijke coureurs zijn natuurlijk het veerdier Scooter of het veerdier Auto echte aanraders. Met de modellen Wipkip Haai en Walvis is de onderwaterwereld ook vertegenwoordigt – ideaal dus voor de kleine zeeonderzoekers. De wipkippen kunnen snel en eenvoudig op de speelplaats worden opgebouwd en moedigen kinderen aan om in opperbeste stemming te spelen. Zo kunnen de kleintjes hun fantasie de vrije loop laten en de veertoestellen gebruiken tijdens hun avontuurlijke spel.

Wipkippen van de hoogste kwaliteit voor in de speeltuin

Wickey maakt gebruik van bijzonder weerbestendige materialen, zodat de wipkip voor lange tijd buiten gebruikt kan worden en de bezoekers van de speeltuin veel plezier kunnen beleven. In plaats van de hele wipkip van hout te maken, wordt er gebruik gemaakt van massief HDPE-kunststof. Hierdoor is het speeltoestel bestand tegen weer en wind en bovendien vandalismebestendig. Om ook tijdens wild spelen een veilige grip te garanderen, zijn onze handgrepen en voetsteunen voorzien van een antislipprofiel. En niet in de laatste plaats zorgen de felle kleuren waarin de veerdieren zich presenteren voor een goed humeur op elke speelplaats! In de Wickey webshop kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen en de door u gewenste wipkip kopen. Natuurlijk heeft Wickey ook veel andere speeltoestellen voor openbare ruimtes in het assortiment, zoals EN 1176 gecertificeerde houten speeltoestellen, openbare glijbanen en schommels. Allemaal verkrijgbaar in verschillende modellen - er is voor elk wat wils!

Wickey - Openbare wipkip en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,65 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right