De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

Duo-Nestschommel

19 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

19 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Wickey duo schommel

Onze Wickey duo schommels garanderen dubbel zoveel speelplezier! Hebben uw kinderen een beste vriend, of vriendin waarmee ze graag spelen? Wellicht een coole broer, of grappige zus? Dan zijn de Wickey duo schommelzitjes perfect voor u!

Verschillende duo schommel modellen

U kunt uit verschillende modellen Wickey Duo schommelzitjes uit hoogwaardige kwaliteit kiezen. De Wickey duo schommel wordt, net als al onze andere producten, met een duidelijke handleiding geleverd. Hierdoor is het altijd duidelijk welke balken en welke accessoires benodigd zijn.

Lange tijd speelplezier met de schommels

Alle Wickey producten zijn extreem weerbestendig. Het metalen frame is gepoedercoat en de houtelementen zijn onder keteldruk geïmpregneerd, waardoor uw Wickey product tegen ieder weertype bestand is en het altijd zo goed als nieuw uitziet. Ook hoeven mama en papa geen extra boorgaten te maken, waardoor ze snel en eenvoudig aan de hand van de handleiding de duo schommel monteren kunnen.

Duo schommel varianten die plezier bezorgen

Bij Wickey kan uw kind zelf beslissen welke schommel hij of zij wil. Of het nou schommelschuitjes voor twee kinderen, de metalen duo schommelzit Cocoon, of onze duo schommelzit schommel is, waar uw kind veilig zit en in de lucht rijden kan als een ware Pegasus. speelplezier gegarandeerd! Een echte eyecatcher voor iedere tuin is het schommelschuitje hangend aan de touw, met de rode poedercoating en de geïmpregneerde zitjes. Voor dubbel zoveel plezier hebben wij ook nog de duo schommel Social. Met deze schommel kun je samen hoog tussen de wolken schommelen. Wickey biedt uiteraard ook passende schommelhaken voor duo-schommels aan.

Schommels en meer!

Naast onze grappige duo-schommels heeft u bij Wickey altijd de mogelijkheid bij de schommels bijvoorbeeld klimladders, bonte golfglijbanen, gehele speeltorens en nog veel meer aan te schaffen. Grappige schommels zoals onze Hudora HD 800, of de duo schommel Wickey SkyWalker garanderen veel speelplezier, kwaliteit en veiligheid. Bij Wickey kunt u een eigen kinderspeelplaats samenstellen, of het nou een speeltoren met schommel of een kinderschommel met glijbaan is. Heeft u al een idee welke duo-schommel u het leukst vindt?