De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

De speeltorenfabriek

Zandbak zeshoek

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Zandbak zeshoek

Ben jij ook een kleine avonturier? Dan zijn de zeshoekige zandbakken zoals onze houten zandbak Olivia uitermate geschikt voor jou. In de grappige, onconventionele vorm met zes hoeken kun je smakelijke zandtaartjes bakken, met je vriendjes onoverwinnelijke zandkastelen bouwen en grappige wedstrijdjes houden waarbij ieder van jouw vriendjes in een van de zes hoeken van het zand iets moet maken.

Voor iedere zandbak de passende deksel

Om te voorkomen dat het zand nat wordt of wegwaait als het buiten stormt, bestaat er voor elke maat zeshoekige zandbak een passend mooi deksel. Dit bestaat, net als de zandbak, uit geïmpregneerd massief hout en bespaart papa en mama het opnieuw schilderen en herstellen. Voor jouw bescherming heeft Wickey een set van 6 hoekbeschermers die onopvallend aan de hoeken van de zandbak aangebracht worden en het gehele plaatje mooi af maken.

Wickey biedt diversiteit

Kijk maar rond bij Wickey. Al onze producten kunnen individueel worden opgesteld en kunnen aan elk budget, elke wens en aan iedere tuin worden aangepast. Bij jouw zeshoekige zandbak met een grappige vorm past een even originele dubbele schommel van Wickey waarbij vriendjes en vriendinnetjes tot in de hemel kunnen schommelen. Zelfs een speeltoren, een houten klimtoren of een houten kinderschommel kun je bouwen.

Zandbakken in verschillende vormen en groottes

De zeshoekige zandbak Olivia is bij Wickey in verschillende maten, tussen 140 cm tot 300 cm, verkrijgbaar, voor grote en kleine avonturiers. Onze zandbak wordt met een eenvoudige montagehandleiding geleverd zodat je ouders de zandbak heel gemakkelijk kunnen opbouwen. Door het geïmpregneerde hout is onze zeshoekige zandbak zowel stabiel als extreem weerbestendig en omdat de boringen al zijn geboord, is de montage simpel en garandeert lang speelplezier. Toch liever een ander soort zandbak dat is geen probleem neem dan een kijkje in ons grote aanbod van verschillende soorten zandbakken. Hier vindt u vierhoekige zandbakken, of schaft u liever een gehele speeltoren met zandbak aan? Ter bescherming bieden wij speciale zandbak hoekbeschermers aan, die voor extra veiligheid voor uw kinderen zorgen. Waar wacht u nog op? Uw zandbak wacht al op u!