De speeltorenfabriek

+32 800 26 00 0

De speeltorenfabriek

+32 800 26 00 0

NL Language Switcher FR

De speeltorenfabriek

+32 800 26 00 0

Zandbak kunststof

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Zandbak van kunststof

Als beloning voor vrolijke bouwers staan de Wickey zandbakken als kleurrijke stippen in de tuin. Deze zijn snel en gemakkelijk overal neer te zetten. Hoogwaardige kunststof, extreme weerbestendigheid en de bijbehorende afdekmogelijkheden verzekeren een langdurig speelplezier. Wickey zegt maar één ding: Op de plaatsen, klaar …af! Trouwens, als u bij deze kakelbonte zandbak uit kunststof een grappige schommel of zelfs een hele speeltoren wilt hebben, is dat heel snel geregeld. Kijk gerust rond in ons uitgebreide assortiment met de grote keuze aan kleuren en u zult snel het toestel van uw dromen vinden.

Zandbak Schelp Big Sand Watershell

Uw kinderen voelen zich als een waarachtige meermin of misschien zelfs wel Triton bij het spelen in onze schelpvormige zandbak! Nu alleen nog de keuze uit Caribisch blauw of rivier groen en dan kan de lol beginnen. Weet u wat het geweldige aan deze schelp is? Beide helften zijn even groot en kunnen met zand of water worden gevuld. De ideale verfrissing op hete zomerdagen. En als uw kleintje(s) aan het eind van de dag heerlijk vermoeid en uitgeraasd naar bed gaan kunt u de schelp heel eenvoudig dichtklappen en de zandbak is beschut tegen weer, wind en ongedierte. Perfect plezier voor iedere tuin, balkon en terras.

Zandbak kunststof groot Big Sandpit + Cover 56726

Handzamer en grappiger wordt het niet dan met Wickey`s grote zandbak Big Sandy. Vier vrolijk gekleurde zijden laten zich heel gemakkelijk aan de 152 x 152 cm bodemplaat aanbrengen en even snel weer verwijderen. Ideaal als u niet zo veel plaats heeft in uw tuin. Zoals alle zandbakken van Wickey, is ook onze grote kunststof zandbak extreem weerbestendig. Samen met het brandweerrode afdekzijl is de zandbak tegen weer en wind bestand om uw kinderen vele jaren speelplezier te garanderen. Het zandbak regenzeil is bij deze zandbak inbegrepen.

Big Sandy + Cover Zandbak 56737

De Big Sandy zandbak van 138 x 138 cm is het kleine broertje van de Sandpit. Hij nodigt in oranje en grasgroen uit om grootse burchten te bouwen, diepe kuilen te graven of lekkere zandkoekjes te bakken. Ook hier is het afdekzeil geïntegreerd en garandeert samen met de weerbestendige zijkanten een hoge kwaliteit. Wie zijn zandbak niet het hele jaar wil gebruiken en plaats wil besparen, kan met weinig moeite de gemakkelijke uit elkaar te halen delen uit elkaar halen en de zandbak elders opslaan. Niet alleen grappig, maar ook praktisch, vindt Wickey. Natuurlijk bieden wij niet alleen zandbakken uit kunststof aan, maar ook houten zandbakken, evenals andere speeltoestellen. Van complete speeltorens met zandbakken en glijbanen voor in de tuin, tot speelhuizen met zandbakken en allerlei speeltorenaccessoires.