Wickey

Wickey logo

De speeltorenfabriek

Wickey SUPERSALE! Gigantische kortingen - lage prijzen- geldig t/m 18.04.!


Bestelling

Bestelwijze

Onze speeltoestellen worden vanwege hun grootte niet per conventionele pakketdienst geleverd, maar per vrachtwagen met hefplatfom. Om de gewenste leveringsdatum met je af te stemmen, neemt de transporteur telefonisch contact met je op. Zo weten wij zeker dat jij a) thuis bent en b) je speeltoestel op tijd geleverd wordt.

Je kunt je bestelling alleen online via onze webshop plaatsen.

Afwijkende factuur- en bezorgadressen zijn helemaal geen probleem: je kunt tijdens het checkout-proces met slechts één klik een afwijkend factuuradres aangeven.

Misschien vraag je je af waarom er prijsverschillen zijn tussen onze shops in verschillende landen. Dit heeft onder andere met landspecifieke omstandigheden te maken, zoals bijvoorbeeld de berekening van de verzendkosten. Wij doen ons best om deze verschillen tot het minimale te beperken, maar we kunnen dit niet helemaal voorkomen. Voor elk land gelden de genoemde prijzen in de webshop. In sommige webshops bieden we de mogelijkheid om in een ander land te leveren. Deze informatie kun je in onze webshop in de rubriek Bestelling & Levering nalezen.

Nadat je je shoppingtour hebt beëindigd, willen wij natuurlijk niet op ons laten wachten. Wij sturen onmiddellijk een bestelbevestiging naar het door jou opgegeven e-mail adres. Hier vind je tevens alle informatie met betrekking tot het verdere verloop van de levering. Mocht je geen bestelbevestiging ontvangen, dan vragen wij je om contact op te nemen met onze klantenservice via het volgende telefoonnummer: +32 (0)78 482 559. Hier helpen ze je graag verder!

Ja, je kunt met je smartphone gemakkelijk een kijkje nemen in onze webshop en natuurlijk ook bestellingen plaatsen.

Annuleren

Als de goederen ons magazijn nog niet hebben verlaten of als je nog niet betaald hebt, dan is het geen probleem om de bestelling te annuleren. Dit betekent dus dat je jouw bestelling zonder problemen kunt annuleren zolang je nog geen verzendbevestiging hebt ontvangen. Maak je geen zorgen als je al betaald hebt. Je krijgt in dit geval gewoon je geld terug.

Veranderingen

Zolang het door jou gewenste artikel nog in de winkelwagen ligt en de bestelling nog niet afgerond is, kun je de besteldetails zonder problemen veranderen. Zodra je bestelling afgerond is, kan er niks meer worden aangepast.

Herroepingsrecht

Binnen de eerste 14 dagen kun je zonder de reden aan te geven het contract herroepen. Verdere informatie en het formulier vindt je hier: Herroepingsrecht