Wickey

Wickey logo

De speeltorenfabriek

U kunt bij ons blijven bestellen, we leveren gewoon en helpen u graag verder! Meer informatie


Contact

Onze excuses voor de wachttijd en de vertragingen. Door een ongekend hoog ordervolume in de gehele Europese onlinehandel zijn er op dit moment nog steeds vertragingen in de toeleveringsketen. Door een ongewoon hoog aantal aanvragen is er momenteel een bewerkingstijd van ca. 2-3 weken voor emails. We vragen u vriendelijk om af te zien van meerdere aanvragen en beloven u dat wij elke email zullen beantwoorden, ook al duurt het langer dan verwacht. We werken er hard aan om u onze gebruikelijke service weer te kunnen bieden.

Bereikbaarheid

Je kunt ons via het contactformulier en per telefoon bereiken.

U bereikt ons van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 12:00 uur via het volgende telefoonnummer: +32 (0)78 482 559

We raden je aan om de informatie m.b.t. hotlinetijden in acht te nemen.

Door een ongewoon hoog aantal aanvragen is er momenteel een bewerkingstijd van ca. 2-3 weken voor emails. We vragen je vriendelijk om af te zien van meerdere aanvragen en beloven je dat wij elke email zullen beantwoorden, ook al duurt het langer dan verwacht.

Feedback

Je bent tevreden of je hebt suggesties voor ons? Laat het ons weten. We verheugen ons op een recensie via Ekomi of een recensie op Google. Ben je een echte fan en wil je je belevenissen met ons delen? Stuur dan een foto inclusief beschrijving voor onze website of Facebook pagina naar [email protected] - en je wordt er een deel van.

Foto’s van klanten die wij door heel Europa gelukkig hebben gemaakt, zijn te vinden op onze website onder het kopje Inspiration. Laat je inspireren!

Blogger

Bent u blogger en wilt u graag met ons samenwerken? Dat vinden we leuk om te horen! Stuur ons een e-mail op [email protected] waarin u iets meer vertelt over uzelf en uw plannen voor een toekomstige samenwerking. Als u al een mediakit hebt, ontvangen we die ook graag. Op die manier gaat een toekomstige samenwerking moeiteloos van start!

Acties

Daarvoor kun je het beste onze Facebook-pagina liken. Of het nu gaat om wedstrijden, kortingen, etc. – via onze Facebook-pagina blijf je altijd op de hoogte.