Wickey

Wickey logo

De speeltorenfabriek

Wickey Spring Sale! Exclusieve kortingen - Sla nu je slag!


Contact

Bereikbaarheid

Je kunt ons via het contactformulier en per telefoon bereiken.

U bereikt ons van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 12:00 uur via het volgende telefoonnummer: +32 (0)78 482 559

We raden je aan om de informatie m.b.t. hotlinetijden in acht te nemen.

Feedback

Bent je tevreden of heb je suggesties voor ons? Laat het ons weten. We kijken uit naar een review op TrustedShops, Trustpilot of een recensie op Google. Ben jij een echte fan en wil je jouw ervaringen delen? Deel dan je foto of video op Instagram met de hashtag #wickeyadventure of stuur een foto of video inclusief statement naar [email protected] - voor onze website. We kijken uit naar je feedback!

Foto’s van klanten die wij door heel Europa gelukkig hebben gemaakt, zijn te vinden op onze website onder het kopje Inspiration. Laat je inspireren!

Blogger

Bent u blogger en wilt u graag met ons samenwerken? Dat vinden we leuk om te horen! Stuur ons een e-mail op [email protected] waarin u iets meer vertelt over uzelf en uw plannen voor een toekomstige samenwerking. Als u al een mediakit hebt, ontvangen we die ook graag. Op die manier gaat een toekomstige samenwerking moeiteloos van start!

Acties

Daarvoor kun je het beste onze Facebook-pagina liken. Of het nu gaat om wedstrijden, kortingen, etc. – via onze Facebook-pagina blijf je altijd op de hoogte.