Wickey

Wickey logo

De speeltorenfabriek

Gratis bezorging vanaf € 50,-


U bent belangrijk voor ons!

In deze onzekere tijd putten we kracht uit het feit dat onze producten ook nu ervoor zorgen dat kinderen, gewoon kind kunnen zijn en onbezorgd kunnen blijven spelen. De gezondheid en veiligheid van alle gezinnen heeft daarom voor ons de hoogste prioriteit. Daarom zijn er reeds talloze maatregelen genomen, zowel intern bij ons als ook extern bij u thuis, om deze uitdagende tijd op een zo goed mogelijk manier te kunnen doorstaan.

U kunt bij ons blijven bestellen, we leveren gewoon en helpen u graag verder!

Het is belangrijk voor ons op een duidelijke manier informeren over de huidige leveringssituatie. Door een ongekend hoog ordervolume in de gehele Europese onlinehandel zijn er op dit moment nog steeds vertragingen in de toeleveringsketen. Dit leidt enerzijds tot een overbelasting van de expediteurs en de pakketdiensten tijdens de levering en anderzijds tot vertragingen in de bevoorrading van het materiaal, wat op zijn beurt onze productie vertraagt.

Betreffende uw leveringsstatus ontvangt u een automatische melding zodra uw bestelling is gepland voor productie. U ontvangt een verdere melding wanneer de goederen zijn overhandigd aan de expediteur of pakketservice.

Onze excuses voor de wachttijd en de vertragingen. We werken er hard aan om u onze gebruikelijke service weer te kunnen bieden.

Neem de situatie alstublieft serieus - wij doen dat ook!

Vergeet niet uw handen te wassen, houd minstens 1,5 meter afstand, nies alleen in uw elleboog… We hebben dit advies allemaal al ontelbare keren gehoord en toch willen we u vragen het ter harte te nemen om zo uw eigen gezondheid te beschermen. Wij van Wickey hebben ervoor gezorgd dat een groot deel van ons personeel, zodra de eerste positieve gevallen bekend werden gemaakt, van thuis uit kunnen werken. Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn thuis te werken zijn interne veiligheids- en hygiënemaatregelen getroffen om het hoogste niveau van veiligheid te garanderen.

Wij willen u bedanken!

Last but not least willen we u bedanken voor uw buitengewone mate van begrip. De afgelopen weken hebben weer eens bewezen hoe sterk het gevoel van verantwoordelijkheid en begrip is binnen de Wickey gemeenschap. Wij willen u bedanken voor de vele mooie berichten die ons de afgelopen dagen hebben bereikt en ons helpen om vooruit te kijken in deze moeilijke tijden.

Wij wensen u als onze klant, maar ook uw vrienden en familie, alle gezondheid toe. Zodat onze speeltoestellen vreugde brengen in uw tuin. We zullen ons best blijven doen!

Bedankt en blijf gezond
Uw Wickey team