Wickey

Wickey logo

De speeltorenfabriek

Wickey SUPERSALE! Gigantische kortingen - lage prijzen- geldig t/m 18.04.!


Klimnet & klimwand

Klimplezier in uw eigen tuin

Met de klimtoestellen van Wickey worden kleine avonturiers moedige bergbeklimmers. Een klimwand of een klimnet is de perfecte combinatie uit spel, plezier en sport en tovert uw tuin binnen no-time om in een sportveld voor uw kinderen. Spelenderwijs trainen uw kinderen hun motoriek en behendigheid door het klimmen in uw tuin. Van tijd tot tijd passen ze hun tactiek aan en verbeteren zo hun persoonlijke records bij het naar boven klimmen. Een klimnet met frame is ideaal om uw bestaande speeltoestel uit te breiden. Het speelplezier kan zo naar hartenlust en individueel worden vergroot en uitgebreid.

Eenvoudige montage voor veilig klimplezier

Eigenzinnige en actieve kinderen zijn dol op klimmen. De klimwanden en klimnetten van Wickey zijn daarom een goed en vooral veilig alternatief om de activiteiten van uw kinderen te ondersteunen en te stimuleren. De speeltoestellen van Wickey zijn zo ontworpen dat zelfs onervaren doe-het-zelvers ze gemakkelijk op kunnen bouwen. De kleine klimexperts hoeven daarom ook niet vol ongeduld te wachten voordat ze kunnen beginnen met klimmen. Wickey gebruikt voor alle houten buitenspeelgoed keteldrukgeïmpregneerd hout. Door de impregnatie is het hout geschikt voor permanent buitengebruik en extreem weerbestendig. De lange levensduur van de speeltoestellen garandeert jarenlang speelplezier!

Klimtoestelaccessoires combineren

Een klimwand of een klimnet voor uw kinderen van Wickey kan zonder problemen met andere speeltoestellen gecombineerd of uitgebreid worden. Vergroot de keuze aan "sportmogelijkheden" in uw tuin met een klimtoestel of speeltoestel van Wickey en breid uw speeltoestel bijvoorbeeld uit met een klimnet. Binnen een mum van tijd verandert uw tuin in een avonturenparadijs voor uw kleintjes. Met de bijpassende accessoires uit onze webshop kunt u uw eigen persoonlijke klimpark creëren, waar uw kinderen zeker iedere dag weer veel plezier aan zullen beleven. Door de klimstenen aan een klimwand te bevestigen, kan de moeilijkheidsgraad individueel worden bepaald. Monteer bijvoorbeeld minder klimstenen van het kleinere formaat om de meer ervarener klimmers uit te dagen. Laat u door onze grote uitbreidings- en combineermogelijkheden inspireren en creëer een mooi avonturenparadijs voor uw kinderen. Of het nu om een klimaapje of een topsporter gaat, de speeltoestellen van Wickey hebben voor iedereen een speciale speelervaring paraat.