Klimstenen

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Wickey’s klimstenen

Op naar de hoogste top? Geen probleem met Wickey’s klimstenen! Wij hebben een groot assortiment aan klimstenen in de meest fleurige kleuren van rood en geel tot aan blauw en groen. Als je niet voor één kleur kunt kiezen en liever varieert, kun je kiezen voor een set bonte klimstenen. Deze set bestaat uit vijf klimstenen in verschillende, vrolijke kleuren die elke klimwand een kleurrijke uitstraling geeft!

Klimstenen in verschillende grootten

Onze Wickey klimstenen voor de Wickey klimwand worden altijd in verschillende maten, van mini (ca. 85mm) tot groot (150mm), en in diverse vormen aangeboden. Hierdoor blijft het spelen voor de kleine klimkampioen een uitdaging. Wickey’s klimwand met klimstenen wordt bovendien steeds met bijbehorende cilinderschroeven en inslagmoeren geleverd, zodat de montage voor papa en mama zo snel en eenvoudig mogelijk verloopt.

Klimwanden en meer voor de klimstenen

Bij Wickey kunt u er zeker van zijn dat wij gebruik maken van hoogwaardige materialen die in de buitenlucht bestand zijn tegen weer en wind. Zo is onze Wickey Xtra-Walker 290 Klimwand gemaakt van geïmpregneerd massief hout en kan deze gemakkelijk bevestigd worden aan onze Wickey schommels of zelfs aan hele speeltorens. Bovendien speelt Wickey volledig op je wensen, je budget en de grootte van je tuin in. Met dit brede assortiment aan klimtoestellen kunnen zowel kleine als grote bergbeklimmers hun eigen speelparadijs beklimmen en hun motorische vaardigheden alsook hun fantasie verder ontwikkelen. Met een metalen klimstang, touwladder, een schommel van hout en nog veel meer andere artikelen, kan het speelparadijs naar wens uitgebreid worden. Zelfs de klimwanden bieden wij in verschillende varianten aan, zoals de open klimwand. Hier is speelplezier gegarandeerd!