Wickey

Wickey logo

De speeltorenfabriek

Halloween – Spooktacular Specials t/m 02.11.2020!


Touwladder

Stel een Aflopende Directie in

 • Klimtouw met knopen 26 mm

  Goed voor de moteriek van uw kind

  Normale prijs: € 15,95

  Special Price € 13,95

  Incl. 21% BTW.
 • Klimtouw met houten blokken

  Degelijk klimtouw met 3 blokken

  Normale prijs: € 33,95

  Special Price € 28,95

  Incl. 21% BTW.
 • Avonturentouw

  Klimtouw gemaakt van kunsthennep (vezel)touw

  Normale prijs: € 44,95

  Special Price € 37,95

  Incl. 21% BTW.
 • Touwladder

  Houten touwladder met 4 sporten

  Normale prijs: € 17,95

  Special Price € 14,95

  Incl. 21% BTW.
 • Touwladder XL

  Houten klimladder met 6 sporten

  Normale prijs: € 17,95

  Special Price € 14,95

  Incl. 21% BTW.
 • Touwladder extra lang

  Houten touwladder met 10 sporten

  Normale prijs: € 28,95

  Special Price € 24,95

  Incl. 21% BTW.
 • Touwladder driehoek klein

  Houten touwladder met 5 sporten

  Normale prijs: € 44,95

  Special Price € 37,95

  Incl. 21% BTW.
 • Touwladder vierkant

  Houten touwladder met 5 sporten

  Normale prijs: € 87,95

  Special Price € 74,95

  Incl. 21% BTW.
Stel een Aflopende Directie in

Wickeys touwladders

Klimprofessionals opgepast: met Wickeys touwladders kunnen jullie de waanzinnigste trucs uitvoeren en grote hoogtes bereiken! Om ervoor te zorgen dat er iets bij is voor elke klauteraar, variëren onze touwladders van eenvoudige klimtouwen met knoop en touwladders met sporten (die net zoals bij de Touwladder 10 sporten ingedeeld zijn naar moeilijkheidsgraad), tot dubbele touwladders en touwladders met 3 zijden (zo kun je zelfs met drie vrienden of vriendinnen klimmen). Er zijn zelfs hele klimnetten, waarbij je net zoals Spiderman omhoog en omlaag kunt kruipen.

Touwladders zoals ze horen te zijn

Onze Wickey touwladders zijn allemaal gemaakt van massief hout en andere weerbestendige materialen, zodat langdurig speelplezier gegarandeerd is. Onze touwladders zijn er voor ieder budget, ieder tuinformaat, iedere smaak en iedere wens. Op deze manier is er zowel voor kleine als voor grote klimapen iets te beleven. Wickey producten zijn bovendien snel en gemakkelijk opgebouwd, omdat veel boorgaten al aanwezig zijn en de bijgesloten montage-instructies eenvoudig te begrijpen zijn. Keteldruk geïmpregneerd massief hout, weerbestendige materialen en visueel aantrekkelijke producten kenmerken Wickey, net zoals de kindvriendelijke behandeling van de touwladders en andere Wickey artikelen. Al snel zullen de kinderen de ster aan de klimhemel zijn en je van touw naar touw laten slingeren.

Altijd uit te breiden

Bij Wickey kunnen producten eenvoudig en probleemloos gecombineerd worden en tot een individueel speelparadijs samengesteld worden. Koop bij uw touwladder nog een schommel, een zandbak of een leuke glijbaan en alle vrienden van uw kinderen zullen alleen nog maar in uw tuin willen spelen. Fantasie kent geen grenzen wanneer het om Wickey’s klimtoestellen gaat. Ook de motorische vaardigheden worden geprikkeld en helpen de kinderen om steeds behendiger en sneller de hardhouten sporten te beklimmen: als bijvoorbeeld de krokodil van onderen aanvalt en naar de voeten hapt heeft hij geen kans en bijt hij in de leegte. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Bekijk dan direct onze webshop. Als u een opzoek bent naar een voordelige schommel, bekijk dan eens onze FATMOOSE producten, waar wij vele aanbiedingen hebben.