Wickey

Wickey logo

De speeltorenfabriek

Gratis bezorging vanaf € 50,-


Accessoires EN 1176

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Wickeys Accessoires EN 1176

Wickey biedt naast speeltoestellen met het EN 1176-certificaat, ook bijpassende accessoires EN 1176 aan. Als het speeltoestel met bijbehorende accessoires op een openbare plek staat, zoals een kindercrèche, een school, een openbare speelplaats of een camping, dan hebben zowel het speeltoestel als de accessoires het certificaat volgens EN 1176 nodig. Dit certificaat bestaat sinds 1998 en legt de veiligheidseisen voor openbare speelplaatsen vast. Hiermee wordt gewaarborgd dat kinderen zorgeloos en vrolijk kunnen spelen. Wickey biedt passend bij de openbare speeltoestellen, openbare accessoires aan.

Openbare schommelhaken en grondankers

Als u een schommel in de openbare speelplaats wilt, bevelen wij de passende schommelhaken Premium aan, die zowel gegalvaniseerd, als in roestvrij staal verkrijgbaar zijn. Ook voor de nestschommels heeft Wickey passende schommelhaken, zodat ook de allerkleinsten veilig en met groot plezier kunnen schommelen. De glijbaan kan aan de grond verankerd worden door middel van een grondanker voor het openbaar gebruik en zo staat niks het speelplezier meer in de weg. Op elke speelplaats hoort razen, klauteren en springen simpelweg erbij. En zodat alle kinderen zacht op hun voeten landen, zijn onze zachte rubberen veiligheidstegels voor de meeste speeltorens aanbevolen.

Verdere openbare accessoires

U wilt de speeltoren met leuke accessoires uitbreiden? Dan is het Powerwheel stuurwiel een ideaal accessoire om de fantasie van de kinderen te prikkelen. Voor u het weet varen de kleine avonturiers over woeste zeeën en worden in de zandbak schitterende schatten gevonden. Raak geïnspireerd door onze accessoires met het certificaat volgens EN 1176 en creëer uw eigen speelplaats. Uiteraard zijn alle accessoires extreem weerbestendig en van hoge kwaliteit. In onze webshop vindt u nog veel meer accessoires die u eenvoudig kunt bestellen. Let u goed op de wettelijke eisen voor openbare speelplaatsen, zoals bevloering, minimale afstanden en andere eisen.