Wickey

Wickey logo

De speeltorenfabriek

Gratis bezorging vanaf € 50,-


Glijbaan EN 1176

Stel een Aflopende Directie in

 • Glijbaan Smart HDPE 150

  Openbare glijbaan voor platformhoogte 150 cm

  Normale prijs: € 429,95

  Special Price € 319,95

  Incl. 21% BTW.
 • Glijbaan Premium HDPE 100

  Openbare glijbaan voor platformhoogte 100 cm

  Normale prijs: € 1.199,95

  Special Price € 899,95

  Incl. 21% BTW.
 • Glijbaan Premium HDPE 150

  Openbare glijbaan voor platformhoogte 150 cm

  Normale prijs: € 1.549,95

  Special Price € 1.149,95

  Incl. 21% BTW.
 • Glijbaan Premium RVS 100

  Openbare glijbaan van RVS voor platformhoogte 90-100 cm

  Normale prijs: € 1.999,95

  Special Price € 1.499,95

  Incl. 21% BTW.
 • Glijbaan Premium Edelstaal 150

  Openbare edelstalen glijbaan voor platformhoogte 125-150 cm

  Normale prijs: € 2.399,95

  Special Price € 1.799,95

  Incl. 21% BTW.
 • Grondanker openbare glijbaan gebruik

  Grondanker voor openbare glijbaan

  Normale prijs: € 26,95

  Special Price € 19,95

  Incl. 21% BTW.
Stel een Aflopende Directie in

Glijbanen voor de speeltuin

Met een enorme snelheid van de glijbaan naar beneden glijden en de wind in de haren voelen, daar beleefd jong en oud toch ontzettend veel plezier aan! Daarom mag een glijbaan niet ontbreken op een speeltuin! Het maakt niet uit of u een glijbaan zoekt voor uw kinderopvang, camping of hotel - in de Wickey online shop vindt u de juiste glijbaan. Onze modellen zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar, zodat ze geschikt zijn als uitbreiding voor verschillende speeltoestellen. U kunt kiezen tussen modellen van RVS of hoogwaardige HDPE-kunststof. Kies daarnaast een glijbaan in de kleur, die het beste past bij de accessoires van uw klimtoestel en de andere speeltoestellen. Als u een glijbaan voor speeltoestellen met een platformhoogte van 90, 120 of 150 cm wilt kopen, dan bent u hier zeker aan het juiste adres.

Kinderglijbanen volgens EN 1176

Om ervoor te zorgen dat het speelplezier van Wickey niet alleen thuis maar ook in openbare ruimtes gegarandeerd is, bieden wij gecertificeerde kinderglijbanen voor openbaar gebruik aan. Al onze openbare glijbanen van gekleurd HDPE of RVS zijn getest en gecertificeerd volgens de EU-normen EN 1176-1 en EN 1176-3. Ze zijn daarom uitermate geschikt voor veelvuldig gebruik en garanderen het hoogste niveau van veiligheid bij het glijden in de speeltuin. Als u al in het bezit bent van een professioneel speeltoestel van Wickey, kunt u deze eenvoudig uitbreiden met een bijpassende glijbaan. Of het nu gaat om kleuters of schoolkinderen; dankzij de verschillende maten zijn de glijbanen geschikt voor alle gangbare platformhoogtes. Afhankelijk van uw smaak kunt u het juiste materiaal en de juiste kleur kiezen. Het maakt niet uit of u kiest voor een golvende glijbaan of een klassieke kinderglijbaan van RVS: met dit nieuwe speeltoestel zult u zeker veel kinderen blij maken en zorgen voor veel plezier op uw schoolplein, camping of restaurant.

Speeltoestellen met glijbaan voor openbare ruimtes

Bij Wickey vindt u niet alleen aanbouwglijbanen met EN 1176 certificering. Als u meteen een combinatie van speeltoestel en glijbaan voor kinderopvang, speeltuin of school wilt aanschaffen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze online shop vindt u tal van kleurrijke modellen en kunt u direct uw nieuwe speeltoestel met glijbaan bij de fabrikant kopen. Uw speeltuin wordt zo een absolute eyecather en zorgt voor avontuurlijk speel- en glijplezier bij de kinderen! Onze kindvriendelijke modellen zijn ideaal als u een speeltoestel met glijbaan wilt bouwen voor een kinderopvang, park of camping. Daarnaast kunnen de kinderen hun motorische vaardigheden testen en uitbreiden door te klimmen en te schommelen. Elk van onze PRO speeltoestellen is vanzelfsprekend ontwikkeld volgens EN 1176. Zo kunt u uw openbare speeltuin precies zo als u wilt inrichten en er een spannende avonturenwereld voor kinderen van maken.

Kinderglijbanen eenvoudig monteren

Als u ook van mening bent dat een glijbaan niet mag ontbreken in uw speeltuin, dan kunt u deze eenvoudig bestellen in de Wickey-Shop. Onze kinderglijbanen kunnen eenvoudig aan de platforms van onze speeltoestellen worden bevestigd. Een duidelijke en begrijpelijke montagehandleiding is bij de levering inbegrepen, zodat de nieuwe glijbaan uw speeltoestel snel compleet kan maken. Alle glijbanen zijn krasbestendig, extreem weerbestendig en beschermd tegen vandalisme en daardoor ideaal voor gebruik buitenshuis. De kleintjes hebben dus veel plezier als ze zich op de kinderopvang, op het schoolplein of in het park van de glijbaan haasten. Wickey biedt ook andere geweldige speeltoestellen aan die zijn ontwikkeld volgens EN 1176. In onze onlineshop vindt u openbare schommels en openbare speeltoestellen, evenals wipkippen en accessoires die zijn goedgekeurd voor openbaar gebruik. Bekijk onze "PRO" categorie, die alle speeltoestellen voor professioneel gebruik bevat, en laat u door de Wickey producten inspireren.