Wickey

Wickey logo

De speeltorenfabriek

U kunt bij ons blijven bestellen, we leveren gewoon en helpen u graag verder! Meer informatie


Schommel EN 1176

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Schommelzitje EN 1176

Als u op zoek bent naar een schommelzitje of zelfs een schommelframe, waarmee de kinderen ook op openbare terreinen met vrienden erop los kunnen schommelen, is het certificaat EN 1176 verplicht. Dit is een benaming die sinds 1998 bestaat en onder andere de veiligheidseisen bepaalt voor speelterreinen, die openbaar toegankelijk zijn. Dat wil zeggen dat alle speelplaatsen en speelplaatsondergronden die zich op openbaar terrein bevinden (dit omvat ook een kinderdagverblijf of school) op zijn minst moeten voldoen aan de vastgelegde EN 1176 normen. Daarom heeft Wickey een aantal van haar schommels, zoals de openbare kinderschommels voor de publieke sector, laten testen. Deze schommels bezitten het certificaat volgens EN 1176 en kunnen door de kinderen ook op openbare speelplaatsen gebruikt worden.

Openbare schommelzitjes en meer

Wickey biedt de leukste openbare schommelzitjes aan. Van openbare babyschommels voor de allerkleinsten en traditionele plankschommels tot openbare schommels inclusief turnaccessoires. Of heeft u meer interesse in een openbare schotelschommel of een openbare nestschommel? Naast leuke schommels zijn er ook bijpassende verbindingen en haken, waarmee de schommel bevestigd kan worden. Voor de veiligheid biedt Wickey ook rubberen tegels aan, die onder het frame gelegd worden.

Een enorme keus aan openbare speeltoestellen

Rond- of vierkant hout, plank- of babyschommels, Wickey heeft het allemaal. Of u nou alleen een openbaar schommelzitje of een compleet frame wilt, voor het openbare gebruik kunt u bij Wickey veel ontdekken. De Wickey schommels zijn zeer eenvoudig te monteren aan leuke klimtorens, glijbanen en zandbakken. En als dat nog niet genoeg is, kunt u natuurlijk ook één van de geweldige speeltorens uitzoeken die volledig en eenvoudig bij Wickey besteld kunnen worden en waar de schommel gemakkelijk aan bevestigd kan worden.

Weerbestendig dankzij keteldruk geïmpregneerd hout

Naast onze gecertificeerde schommels zijn ook alle andere producten van Wickey uiterst weerbestendig: het hout is keteldruk geïmpregneerd en het metaal en roestvrij staal zijn gepoedercoated, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik buitenshuis.