Wickey

Wickey logo

De speeltorenfabriek

U kunt bij ons blijven bestellen, we leveren gewoon en helpen u graag verder! Meer informatie


Speeltoestel EN 1176

Wickey PRO Magic Drum+

Speeltoestel EN 1176

Stel een Aflopende Directie in

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wickeys Speeltorens EN 1176

Bij Wickeys speeltoestellen serie Hy-Land Project kun je er zeker van zijn dat deze het EN 1176 certificaat bezitten. Dit certificaat hebt u nodig wanneer kinderen op openbare speelplaatsen (dit omvat ook een kinderdagverblijf, school, sportvereniging of kampeerterrein) leuke avonturen willen beleven. Het certificaat volgens EN 1176 bestaat al sinds 1998 en specificeert de veiligheidseisen voor elk type speelplaats om ervoor te zorgen dat uw kinderen niets gebeurt.

Geteste openbare speeltorens

Om ervoor te zorgen dat de kleintjes Wickeys leuke speeltorens en klimtorens ook op openbare plaatsen kunnen gebruiken, hebben wij onze Giant speeltorens en Hy Project speeltorens laten testen. Voor zowel kleine als grote oppervlaktes en voor elk budget is er iets! Of het nou openbare klimtorens of openbare schommels zijn, u zult uw droomspeeltoestel vinden.

Grote keuze aan openbare speeltorens

Welke speeltoestellen bezitten de EN 1176 norm? Een heleboel! U bent bij Wickey de baas en u kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van speeltorens. Als u het liever simpel en klein wilt houden raden wij onze speeltorens Hy-Land Project 1 en 2 aan. Daarbij krijgt u een leuke glijbaan alsook een al dan niet overdekte speeltoren. Als uw kind de schommelkoning onder zijn vrienden is, neem dan een Hy-Land openbare speeltoren met schommel. De nummers 3-8 zijn allemaal beschikbaar met en zonder schommel. Ook kan deze later nog gemakkelijk erbij gekocht worden. Dan bestelt u onze kinderschommel Hy-Land uitbreiding of onze kinderschommel Hy-Land, die zeer eenvoudig op te bouwen zijn en ook het EN 1176 certificaat bezitten. Ook de openbare schommel Giant Swing kunt u hiervoor gebruiken.

Openbare speeltorens, opbouw en accessoires

Wickey belooft dat u altijd massieve balken en veilige verankeringen krijgt. En om ervoor te zorgen dat alles zo snel mogelijk opgebouwd kan worden, levert Wickey een handleiding met gedetailleerde en eenvoudige instructies. Uiteraard zijn alle speeltorens van Wickey bestand tegen weer en wind. Dit komt onder andere door het keteldruk geïmpregneerd hout en het gepoedercoat metaal en roestvrij staal, die speciaal ontworpen en voorbereid zijn voor buitengebruik. Bij Wickey vindt u ook openbare speelplaats accessoires. Zoekt u andere openbare speeltoestellen? Dan zijn de openbare wipkippen wellicht interessant voor u en uw kinderen. Gegarandeerd speelplezier!