De speeltorenfabriek

+32 (0)78 482 559

De speeltorenfabriek

+32 (0)78 482 559

Picknicktafels

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 • Picknicktafel voor kinderen

  Stoel, tafel combinatie voor kinderen

  Normale prijs: € 49,95

  Special Price € 37,50

  Incl. 21% BTW. Vanaf € 50,- gratis bezorgd
 • Picknicktafel BEN

  Zeer degelijke picknicktafel!

  Normale prijs: € 63,95

  Special Price € 47,95

  Incl. 21% BTW. Vanaf € 50,- gratis bezorgd
 • Aanbouw picknicktafel

  Geschikt voor montage aan speeltorens

  Normale prijs: € 78,95

  Special Price € 58,95

  Incl. 21% BTW. Vanaf € 50,- gratis bezorgd
Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Picknicktafel

Een picknicktafel voor kinderen is multifunctioneel inzetbaar. Naast Wickey’s speeltorens, die voor rennen, springen, klimmen, glijden en ravotten dienen, staat de picknicktafel als een rustpunt om energie op te doen. Complementeer daarom uw speeltoestel in de tuin, schommel, glijbaan of klimtoestel met een picknicktafel.

Een picknicktafel is praktisch

Aan een houten picknicktafel kunnen de kleintjes niet alleen uitrusten na het spelen, maar ook lekker buiten huiswerk maken, tekeningen in de frisse lucht maken of gewoon even lekker wegdromen. Op de picknicktafel kunnen belangrijke spulletjes, die tijdens het spelen verloren kunnen gaan, gelegd worden. Ook een jas of sjaal, die tijdens het spelen te warm zijn, kunnen op de picknicktafel gelegd worden. En als de volwassenen een barbecue in de tuin houden, hebben de kinderen hun geheel eigen tafel! Ver weg van de saaie volwassenen gesprekken kunnen de kinderen aan hun eigen tafel geheimen en grapjes aan elkaar vertellen. De zithoogte is perfect voor kinderen en zodoende een ideale aanvulling voor uw speelhuis met zandbak. Ook de picknicktafel voor klimtoren is een uiterst praktische uitbreiding die u aan een Wickey speeltoren kunt koppelen.

Vier picknicktafel modellen

Momenteel bieden wij vier verschillende picknicktafels aan, namelijk: de picknicktafel voor kinderen, dit is het meest eenvoudige en voordeligste model. De planken zijn naar de juiste afmetingen gezaagd (de planken zijn gemaakt uit keteldruk geïmpregneerd naaldhout). De picknicktafel BEN is wat robuuster. Bij deze picknicktafel worden de schroeven middels afdekkappen verstopt. Het tafelblad is iets groter dan die van de eerstgenoemde picknicktafel. Als u de voorkeur voor een extra stevige picknicktafel hebt, zijn de picknicktafel Björn en picknicktafel Sven ideale alternatieven. Beiden hebben een houtdikte van 28mm en afgeronde hoeken. Een echte eyecatcher is de ronde picknicktafel Jimmy. Bij deze picknicktafel hebben alle kinderen hun eigen stoel. De picknicktafel voor kinderen is de ideale uitbreiding van een speeltoren, zandbak met deksel, wipdier of kabelbaan. In onze webshop vindt u nog vele andere speeltoestellen en speelplaats accessoires. Verander met simpele en ongecompliceerde constructies uw tuin in een echte zandbak tuin, een droomplek voor klauteraars en zorgt voor veel plezier bij uw kinderen.