De speeltorenfabriek

+32 800 26 00 0

De speeltorenfabriek

+32 800 26 00 0

Schommelaccessoires

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 91

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 91

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Schommelaccessoires

Schommelzitjes maken de schommel tot een veelzijdig speeltoestel dat zorgt voor jarenlang plezier en uitbundig schatergelach van uw kinderen in de tuin. Door een combinatie van verschillende schommelzitjes kunnen alle kinderen uit het gezin plezier hebben op de schommels. De mogelijkheden zijn enorm en Wickey biedt met haar groot assortiment aan schommelaccessoires alles aan waar de kleintjes naar opzoek zijn.

De babyschommel voor de allerkleinsten

Zodra uw baby goed kan zitten, kan hij of zij ook het schommelgevoel ontdekken. Een babyschommel is zo ontworpen dat de kleine veilig en stabiel zit. Er bestaan vele modellen babyschommels: Een babyschommel kan bijvoorbeeld van hout of plastic zijn. Daarnaast vindt u naast de babyschommels ook Babyschommels 3 in 1 in onze webshop. De babyschommels kunt u naar de leeftijd van uw kind aanpassen. Voor de kleinsten zijn de rugleuning en veiligheidsbeugel zeer handig. De grotere kinderen kunnen schommelen zonder veiligheidsbeugel. Na het verwijderen van de rugleuning verandert deze praktische babyschommel in een schommelzitje. Ons aanbod aan Babyschommels is groot, of het nou een babyschommel in de vorm van een dier, of een schommelzitje met een stripfiguur is, keuze genoeg! De vlinders in je buik bij het heen- en weer schommelen zijn ook voor de allerkleinsten een sensatie!

Fantasierijke schommelzitjes

Een schommelzitje in de vorm van een paard of een papegaai spreekt enorm tot de verbeelding van kinderen. Vooral baby's hebben meer plezier op de schommel als ze op een kleurrijk eendje of een grappige Sponge Bob zitten. Maar ook grotere kinderen houden van een bandenschommel in de vorm van een eland of een paard. De fantasie van de kinderen wordt geprikkeld en nieuwe werelden worden ontdekt waar de kinderen doorheen kunnen schommelen. .

Schommelzitjes voor meerdere kinderen

Soms willen er meerdere kinderen tegelijkertijd schommelen. Als u een duo-schommel als schommelzitje gebruikt, slaat u meerdere "vliegen in één klap". Een duo-schommel of schommelschuitje is geschikt voor twee kinderen. Een nestschommel kan zelfs voor meer dan twee kinderen volstaan. Doorslaggevend is met hoeveel kilogram de schommel belast mag worden. De Mega schommel is een schommel met drie varianten: Voor 2 personen, voor 3 personen of voor 4 kinderen. De kleintjes kunnen op de schommel liggen, zitten en zelfs staan en zullen met deze schommel ontzettend veel plezier beleven.

Schommelzitjes om te turnen

Bij sommige kinderen is al snel duidelijk dat ze talent voor turnen hebben en tonen graag hun aparte "kunsten" op de schommel. Voor hen zijn er turnringen en rekstokken. Dit geeft de kinderen ook buiten schooltijd de mogelijkheid op de schommel te turnen. Hiermee wordt de gezondheid en vitaliteit van het kind bevorderd.

Schommelzitjes voor openbaar gebruik

Een aantal schommelzitjes hebben het GS/TÜV certificaat volgens EN 1176. Dit is een vereiste voor het gebruik van schommelzitjes voor openbaar gebruik. In ons assortiment hebben we schommelzitjes voor openbaar voor alle leeftijden en voorkeuren: babyschommels, klassieke schommelzitjes in de vorm van een schommelplankje, turnaccessoires voor de schommel en zelfs een nestschommel voor openbaar gebruik. Heeft u het juiste schommelzitje al gevonden? Of wilt u er nog een schommelzitje bij bestellen? Vergeet dan ook niet te controleren welke schommelhaken u nodig heeft. Wickey’s schommelverbinders garanderen dat er een stabiele verbinding ontstaat tussen de afzonderlijke elementen van een schommel, waardoor de avonturiers veilig kunnen schommelen. Blader ook eens iets verder in ons grote assortiment speeltoestellen! In onze online shop kunt u namelijk ook het bijpassende schommelframe van robuust rond of vierkant hout kopen. Breid uw klimtoren uit met een glijbaan – uw kinderen zullen hier gegarandeerd blij mee zijn. Als uw kinderen graag iets rustiger spelen, heeft u de keuze uit bijvoorbeeld een speelhuis of een zandbak uit onze webshop. Of u bestelt gelijk een complete klimtoren van Wickey.