NL FR

Wickey
Wickey logo

De speeltorenfabriek

Gratis bezorging vanaf € 50,-


Bandenschommel

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Wickey bandenschommel kopen

Heeft u al een schommel, een dubbele schommel of zelfs een speeltoestel met schommel? Dan heeft u alleen nog het juiste schommelzitje nodig voor optimaal speelplezier. Een rubberen Wickey bandenschommel biedt kinderen tal van speelmogelijkheden. Over het algemeen kunt u bij Wickey alle speeltoestellen voor buitengebruik eenvoudig met onze schommelaccessoires uitbreiden en/of combineren. Zo creëert u uw eigen avonturenspeeltuin. Als uw behendige aapjes graag slingeren, is een bandenschommel precies het juiste accessoire voor het speeltoestel van uw kinderen. Als kleine straaljagers kunnen ze zich met handen en voeten aan de bandenschommel vastklampen, om zo zittend heen en weer te zwaaien of gewoon door de opening te glijden. Op sommige rubberen bandenschommels kunnen de ridders en prinsessen zelfs staan en zo samen hoog de lucht in schommelen.

Horizontale bandenschommel & verticale bandenschommel

De horizontale en verticale rubberen bandenschommel zijn de klassiekers onder de bandenschommels. Bij de verticale variant kan de band met één of twee touwen aan het schommelframe worden bevestigd. De kabel wordt in het midden van de verticale bandenschommel bevestigd, zodat de piloot in alle richtingen kan vliegen. De schommel met twee touwen geeft voldoende stabiliteit aan alle kinderen bij het schommelen. Bij Wickey is de horizontale bandenschommel in twee verschillende modellen verkrijgbaar. U kunt kiezen tussen de schommel met twee touwen, die aan vier punten op de band bevestigd worden. Deze rubberen bandenschommel biedt plaats voor twee kleine helden. Zij kunnen zo fijn tegenover elkaar zitten. Of u koopt de bandenschommel met klimtouw en aluminium voet, die perfect geschikt is voor nieuwsgierige brandweerlieden. Dankzij het robuuste klimtouw is de band altijd op een veilige manier bevestigd en lijkt het alsof de kleine reddingswerkers een gigantische uitschuifbare ladder beklimmen. Bent u op zoek naar iets compleet nieuws? Ontdek dan zeker de unieke rubberen paardenschommel. Dit is een absolute must voor alle dierenliefhebbers!

Bandenschommel

Alle Wickey bandenschommels zijn gemaakt van gebruikte banden met een diameter van 56 cm. Dit type speeltoestelaccessoire wordt geproduceerd door de hulpbronnen op efficiënte wijze te gebruiken en is duurzaam. Het robuuste rubberen materiaal is extreem weerbestendig en bestand tegen alle weersomstandigheden. De sterke touwen uit Polyhemp met een diameter van 12 mm en de touwaansluitingen uit Polypropyleen zorgen voor de nodige stabiliteit. In onze webshop kunt u de touwenset voor bandenschommels ook apart bestellen. De ringen en haken van gegalvaniseerd staal zorgen voor een optimale bevestiging. Op deze manier garanderen wij bij Wickey voor al onze speeltoestellen een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Plezier voor kleine kinderen

Ook voor de kleine avonturiers biedt Wickey het passende schommelzitje aan. Met de babyschommelzitjes voor kinderen jonger dan 3 jaar kunnen zelfs de allerkleinsten veilig en zachtjes door de lucht schommelen. Daarnaast zijn onze speelhuisjes ideaal geschikt voor uw kleintjes. Hier kunt u uw fantasie de vrije loop laten en in de tuin optimaal genieten van het mooie weer. Een combinatie uit speeltoestel en nestschommel is ideaal voor grotere kinderen. Als u op zoek bent naar nog meer houten speeltoestellen voor in de tuin, bezoek dan zeker ook de webshop van FATMOOSE!