De speeltorenfabriek

+32 800 26 00 0

De speeltorenfabriek

+32 800 26 00 0

Bandenschommel

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Wickeys bandenschommels

Met onze Wickey bandenschommels is het speelplezier een ronde zaak. Voor cowboys, ridders of indianen raden wij in het bijzonder de paardenschommel aan, deze kan eenvoudig en snel in de kamer gemonteerd worden en wordt door Wickeys ontwerpers uit oude autobanden gecreëerd. Met sterke touwen bevestigd en al snel kan er op los gegaloppeerd worden als een echte rodeo held of rodeo koningin. Aangezien geen kanten noch hoeken aan de schommels te vinden zijn, is leuk en veilig speelplezier binnenshuis gegarandeerd.

Bandenschommels, plezier in de tuin

Ook voor buiten kun je bij Wickey leuke bandenschommels krijgen, die zich prima laten bevestigen aan de Wickey schommels. Voor nog meer plezier kun je heel gemakkelijk een leuke zandbak of glijbaan in verschillende kleuren en tegen de beste prijs bestellen. En al snel heb je je eigen fantastische speelparadijs.

Mega assortiment aan bandenschommels

Het maakt niet uit hoe je het liefst schommelt, Wickey heeft voor al je wensen de juiste bandenschommel. Met onze Bandenschommel racemodel kun je je schommel- en klimkunsten perfectioneren. Terwijl je met de horizontale bandenschommel, net zoals bij een duo-schommel, alleen of – wat nog veel leuker is – samen met een vriendin of vriend kan schommelen. Bij de verticale bandenschommel kent je fantasie geen grenzen, zo kun je bijvoorbeeld op de band zitten en (als je daar al oud genoeg voor bent) staan of zelfs in de band zitten of liggen. Motorische vaardigheden evenals het fantasievermogen worden hier perfect getraind en verder ontwikkeld.

Ook bij bandenschommels staat veiligheid op de eerste plaats

Alle producten van Wickey zijn zowel op veiligheid als op kwaliteit gecontroleerd, zodat jij zorgeloos en zo veel mogelijk kunt spelen. Zodat het milieu niet vervuild wordt zijn de banden van onze schommels uit gebruikte rubberen banden gemaakt. En om ervoor te zorgen dat de bandenschommel veilig hangt levert Wickey ook de juiste schommelhaken, touwverbindingen en bevestigingen. Met de meegeleverde en duidelijke montage-instructies hangt de bandenschommel binnen de kortste keren in je tuin of huis, zodat je er meteen op los kunt schommelen. Maar ook alle andere speeltoestellen vind je in de Wickey webshop, maar ook bij FATMOOSE. Complete speeltorens, schommels in verschillende varianten, voordelige zandbakken, etc. Waar wacht u nog op?