De speeltorenfabriek

+32 800 26 00 0

De speeltorenfabriek

+32 800 26 00 0

Jobs

Logistiek, Productie & Inkoop
Allround (Heftruck)monteur (m/w) Fulltime of Part-time

Wickey is een internationale online onderneming, die zich gespecialiseerd heeft in kwalitatief hoogwaardige houten speeltoestellen. Met webshops in heel Europa heeft Wickey zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de grootste aanbieders van outdoor speeltoestellen. Onze houten speeltoestellen ontwikkelen, produceren en assembleren we zelf in ons bedrijf. Om onze groei voort te zetten zijn we op zoek naar een gedreven:

Allround (Heftruck)monteur (m/w) Fulltime of Part-time

Je taken

Verantwoordelijk voor het onderhoud en het verhelpen van storingen aan heftrucks en andere interne transportmiddelen. Hieronder vallen het uitlezen van storingen, het verhelpen van storingen in de elektra, doormeten van signalen, onderhoud aan elektrische aandrijvingen, mechanisch onderhoud aan de systemen zoals de hydrauliek, cilinders, kleppen en drukregelaars. Daarnaast verricht je andere voorkomende werkzaamheden.

Daarnaast sta je ook open om te werken aan andere klussen, denk hierbij bijvoorbeeld aan lassen, basis Electro, opbouwen en aanpassen van bestaande rollenbanen/opslagrekken enz.

Je profiel

  • Je hebt een MBO opleiding in de Techniek afgerond
  • Ervaring met onderhoudswerkzaamheden aan heftrucks of vergelijkbare interne transportmiddelen
  • Kennis van elektrotechniek en mechanische technieken en je hebt een goed technisch inzicht
  • Zelfstandige en oplossingsgerichte werkwijze

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie binnen een succesvolle, gezonde en internationaal groeiende organisatie met aantrekkelijke ontwikkelingsmogelijkheden. Wickey is een teamgeoriënteerde organisatie met een open bedrijfscultuur, een platte organisatiestructuur en leuke gedreven collega’s. Kijk ook eens op www.wickey.nl en www.fatmoose.nl

Interesse gewekt?

Vind je het een uitdaging om net over de grens in een team met collega’s uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië… kortom uit heel Europa te werken? Dan willen we je graag leren kennen. Stuur je cv + portfolio met motivatie per e-mail naar Voeg tevens een salarisindicatie en de vroegst mogelijke startdatum bij.