De speeltorenfabriek

+32 800 26 00 0

De speeltorenfabriek

+32 800 26 00 0

Zandbak accessoires

11 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

11 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Zandbak accessoires

Hier bij Wickey kunt u niet alleen de geweldigste zandbakken tegen de beste prijzen bestellen. Nee, om uw houten zandbak steeds weer nieuw uit te laten zien hebben wij ook praktische extra’s en accessoires, die uw kinderen lang speelplezier garanderen en een bijdrage leveren aan hun veiligheid.

Zandbak hoekbescherming

Onze hoekbeschermers zijn in decent dennengroen verkrijgbaar. U kunt deze aanschaffen als setje van 6 voor uw zeshoekige zandbak of voor uw vierkante zandbak. Daardoor weet u precies dat de hoekbeschermers passen en met de verzonken schroefgaten snel en gemakkelijk gemonteerd kunnen worden. Zoals alle Wickey producten zijn ook onze hoekbeschermers weerbestendig en van de beste kwaliteit. Want wij willen dat uw kleintjes er lang plezier van hebben.

Antiworteldoek voor uw zandbak

Van 200x200cm, 250x250cm tot 320x320cm zijn er bij Wickey praktische antiworteldoeken verkrijgbaar. Deze beschermen voor kleinere wortels, wormen en dergelijke zodat uw kleintjes ongestoord kunnen graven. Het doek wordt eenvoudig in de zandbak gelegd en met een nieter of dergelijke aan de zijkanten bevestigd. Zand erin en graven maar. Als u nog andere accessoires zoekt, raden wij aan om in onze speeltoestel accessoires categorie te kijken of bij FATMOOSE!