Wickey

Wickey logo

De speeltorenfabriek

Wickey Spring Sale! Exclusieve kortingen - Sla nu je slag!


Daarom Wickey!

Het is Wickey's droom om kinderen te inspireren en enthousiast te maken om hun eigen avonturen te beleven. Bestaat er een betere plek om dit te doen dan bij hen thuis? Wij zetten ons volledig in om veilige en creatieve buitenspeeltoestellen en bedden te ontwikkelen, zodat de fantasie van kinderen nieuwe, avontuurlijke impulsen krijgt.

10 jaar garantie

Het maakt niet uit waar: van zonnige, onbewoonde eilanden tot mythische koninkrijken tot nog niet ontdekte plaatsen in het midden van de jungle: op al onze hoogwaardige houtproducten geven wij 10 jaar garantie, bij de gelijktijdige aankoop van onze huiseigen grondankers. Op onze fraaie accessoires geven wij een wettelijke garantie van 2 jaar.

Geïmpregneerd hout - daar is over nagedacht!

Ons hout kan gelijkgesteld worden met de zuilen waarop onze fantasiewerelden zijn gebouwd. Daarom hechten wij veel waarde aan de hoogste kwaliteit: een keteldrukimpregnering die beschermt tegen milieu-invloeden zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar zorgt er ook voor dat alle avonturenwerelden tegen weer en wind beschemd zijn. Een veilig avontuur het hele jaar door!

Geproduceerd in Duitsland

Duurzame producten met de hoogste kwaliteit en geproduceerd in Duitsland - wat wil men nog meer? Met onze producten beginnen ontdekkingsreizigers en avonturiers aan hun fantastische reis met een gevoel van veiligheid! Wij richten ons op kwaliteit: alle door ons gebruikten houtelementern worden daarom in Duitsland vervaardigd en geproduceerd.

De favoriet in Europa!

Ideeën ontstaan uit dromen. Onze eerste speeltoestellen tekenden we 20 jaar geleden al op onze schatkaart en sindsdien zijn we trouw gebleven aan ons motto van toen. Of het nu gaat om een speeltoestel of een schommel, voor privé gebruik of de openbare ruimte: miljoenen tevreden klanten uit alle Europese landen hebben reeds hun persoonlijke schat in ons assortiment gevonden. Wordt ook deel van onze grote familie!

Google

2 jaar geleden ons toestel bij Wickey gekocht en nu een uitbreiding! De kids zijn tevreden, wij dus ook!

Wickey scoort een 4,4/5 op basis van 2259 recensies bij Google.

Trustpilot

heel mooi en goed afgewerkt product zeker aan te raden, kinderen hebben er al heel veel speelplezier aan gehad!!! echt de moeite waard !!!!

Wickey scoort een 4,7/5 op basis van 385 recensies bij Trustpilot.

Trusted Shops

Snelle levering. Goed product met mooie kwalitatieve materialen. Duidelijk instructieboekje. Goede service toen we vragen hadden. Absolute aanrader!

Wickey scoort een 4,31/5 op basis van 494 recensies bij Trusted Shops.

Sprookjesachtige themawerelden!

Of u nu een piraat op volle zee bent, een astronaut in de ruimte of op zoek bent naar de schat in de jungle - Wickey laat dromen van grote en kleine avonturiers uitkomen. Ons assortiment omvat niet alleen buitenspeeltoestellen zoals speeltorens, schommels of zandbakken - bij ons kunt u ook heerlijk wegdromen: ons veelzijdige assortiment omvat ook spectaculaire kinderbedden, die u - net als onze speeltoestellen - naar hartelust met onze geweldige accessoires kunt aankleden.

Thema Islands
Thema Kingdom
Thema Citylife
Thema Explorer
Thema Boutique
Thema Original
Thema PRO

Veilig spelen

Zodat alle piraten, ontdekkingsreizigers en superhelden veilig aan hun avontuurlijke reis kunnen beginnen, produceren en testen wij onze speeltoestellen in Duitsland. We gebruiken uitsluitend zorgvuldig geselecteerde materialen zoals massief hout en hoogkwalitatieve ankers of schommelhaken. Naast een creatief ontwerp besteden we veel aandacht aan de veilige constructie van onze producten. Hierdoor wordt uitbundig spelen tot een een allround veilige speelervaring.