Wickey

Wickey logo

De speeltorenfabriek

Wickey Spring Sale! Exclusieve kortingen - Sla nu je slag!


Retouren/Klachten

Retourzending

Helaas kunt u omwille van logistieke redenen de transportdienst niet zelf uitzoeken. Bovendien hebben wij niet de mogelijkheid om informatie door te geven aan de transportdienst, aangezien deze bij de uitvoering vaak samenwerkt met onderaannemers.

Indien het bij de te retourneren artikelen om artikelen die per bezorgdienst geleverd zijn gaat, zullen wij samen met jouw een afhaaldatum met de transporteur vastleggen en de volledige kosten van de retourzending voor onze rekening nemen.

Wil je echter een kleiner artikel terugsturen, dan vragen wij je vriendelijk om dit zelf via een door jouw uitgezochte pakketdienst naar ons terug te sturen.

Tip: Kies altijd dezelfde pakketdienst die ook voor de levering van je artikel verantwoordelijk was. Dit is meestal de goedkoopste optie.

Voor een snelle en soepel afloop van het retourproces raden we je aan om ons Retourenformulier te gebruiken. Dit is echter niet verplicht.

Zodra wij jouw retour ontvangen hebben, sturen wij jou natuurlijk een e-mail met de bevestiging.

Terugbetaling

De terugbetaling is afhankelijk van de door jou gekozen betaalmethode. Heb je het bedrag van de bestelling zelf overgemaakt? Stuur ons dan je bankgegevens, zodat we het bedrag terug kunnen storten. Heb je per PayPal of per creditcard betaald? In dit geval hebben we jouw betaalgegevens al en hebben we geen verdere gegevens nodig om de terugbetaling door te voeren. Let er wel op dat de terugbetaling tot 14 dagen in beslag kan nemen.

Klachten

Er bestaat geen minimale termijn waarop je klachten bij ons kenbaar dient te maken. Op onze houten onderdelen zit een garantie van 10 jaar en op alle andere onderdelen een garantie van 2 jaar. Los daarvan gelden de wettelijke voorschriften. Verdere informatie vind je in de instructies over herroepingsrecht.

Indien er bij de levering al transportschade te bekennen is, dan vraag je aan de transporteur om dit op de vrachtbrief te vermelden. Transportschade is helaas niet geheel te voorkomen en we zullen samen zoeken naar een tevredenstellende oplossing. Het beste is als je aan de hand van de montagehandleiding bekijkt of er iets ontbreekt of beschadigd is en indien dit het geval is foto’s hiervan maakt. Vervolgens kun je ons hierover op de hoogte brengen via ons contactformulier. Vergeet niet om de foto’s toe te voegen en te vermelden welke onderdelen betroffen zijn. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op voor een passende oplossing. Indien een artikel ontbreekt dan is het proces hetzelfde: kijk aan de hand van de opbouwinstructies welke deelartikelen je hebt ontvangen en welke onderdelen ontbreken en noteer dit. Stuur deze lijst vervolgens naar onze klantenservice. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op voor een passende oplossing.

Wij vragen je vriendelijk om de goederen aan te nemen en de ontvangst niet te weigeren. Vraag aan de transporteur om de transportschade op de vrachtbrief te vermelden en neem vervolgens zo spoedig mogelijk contact met ons op, zodat wij jou kosteloos vervangende goederen op kunnen sturen en een tevredenstellende oplossing voor jou kunnen vinden.

Ook het omruilen van een artikel verloopt via een retourenformulier. Vul uw e-mailadres en bestelnummer in en volg de instructies op de daaropvolgende pagina's. Onze klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om het verdere proces te bespreken.