De speeltorenfabriek

+32 (0)78 482 559

De speeltorenfabriek

+32 (0)78 482 559

Schommels

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Houten schommels

Een eigen schommel in de tuin – daarmee gaat een lang gekoesterde kinderdroom in vervulling. Met een houten schommel van Wickey doet u uw kind een groot plezier. Of het nu samen met een broertje, zusje of met vrienden is, een kinderschommel is een groot plezier voor kinderen van alle leeftijden en een gave mogelijkheid om buiten in de tuin samen plezier te hebben.

Schommels

Het beste aan een houten schommel van Wickey is de mogelijkheid tot een individueel design en uitbreiding. Met dank aan diverse opbouwmogelijkheden zullen ze vele jaren plezier hebben aan uw houten kinderschommel van Wickey. Een babyschommel kan makkelijk omgeruild worden voor een schommelzitje voor kinderen vanaf drie jaar. Wanneer de kinderen groter en moediger worden, kunnen de schommels bijvoorbeeld uitgebreid worden met turnaccessoires of u kunt zelfs een schommel met glijbaan bestellen. Een zandbak om in te stoeien past perfect bij een schommel in de tuin. Natuurlijk kunnen meer dan twee kinderen tegelijkertijd schommelen: met een grote nestschommel of een comfortabele duoschommel kunnen broers, zussen en buurkinderen ook mee schommelen.

Een houten schommel ziet er niet alleen mooi en natuurlijk uit, maar de robuuste balken bieden ook de nodige veiligheid en kwaliteit bij het schommelen. Met behulp van een anker, die in de tuinbodem in beton wordt gegoten, is de stabiliteit ook bij de hoogste schommels gegarandeerd. Het keteldruk-geïmpregneerde hout van onze speeltoestellen heeft geen verdere behandeling meer nodig. De balken blijven veilig en stabiel bij alle weersomstandigheden en bij iedere kinderverjaardag. Met dank aan de eenvoudige bouwhandleiding kan de schommel, met of zonder glijbaan, snel opgebouwd worden. Daarbij kiest u een bijbehorend schommelzitje die makkelijk met schommelhaken bevestigd kan worden. Nu kan het schommelplezier beginnen!

Schommel met glijbaan

Bij de keuze van uw schommel ligt het eraan hoeveel plaats u buiten in de tuin voor kinderspeeltoestellen ter beschikking heeft. De kleine tuinschommels zijn zo compact, dat ze in elke kleine tuin passen. Als u veel plek heeft, kunt u gelijk een schommel met glijbaan neerzetten. Deze Wickey schommels zijn de ideale keuze, want ze maken de kinderen blij met de mogelijkheid tot een duoschommel, golvende glijbaan en klimladder. Met dank aan de krachtige 7x7 cm steunpalen en de 9x9 cm schommelbalken is veilig schommelplezier gegarandeerd. In onze Wickey webshop vindt u ook klassieke schommels van zeer goede kwaliteit. De houten schommels zijn in diverse maten verkrijgbaar en de 9x9 cm steunpalen en 9x9 cm schommelbalken zorgen voor de benodigde stabiliteit. Of gaat u toch liever voor een spannende schommel met een bijbehorend klimnet? Houd onze Wickey sale regelmatig in de gaten voor goedkope aanbiedingen van kinderschommels met glijbanen of een speeltoestel met glijbaan en schommel.

Wickey schommel zelf bouwen en uitbreiden

Een Wickey schommel voor in de tuin groeit jarenlang met uw kind mee. U kunt de schommel zelf bouwen en uitbreiden naar uw wens. De schommelzitjes kunnen makkelijk aangepast worden naar de leeftijd, het aantal kinderen en de individuele behoeften van een familie. Voor de kleintjes vindt u verstelbare babyschommels bij onze schommelaccessoires. Omdat baby’s snel groeien, kunnen de Wickey babyschommels eenvoudig aangepast worden aan hun grootte en vaardigheden. Voor kinderen vanaf 3 jaar kan een kinderschommelzitje gemonteerd worden. Hiervoor biedt Wickey u een grote keuze aan voordelige en kwalitatief hoogwaardige schommelzitjes: wordt het een klassiek schommelzitje, een nestschommel, een bandenschommel of misschien een acrobatische schotelschommel? Als meer kinderen mee willen schommelen, kunt u kiezen tussen een grote nestschommel of een gondelschommel, waarop twee kinderen tegenover elkaar zitten. Bijzonder actieve kinderen zullen zich verheugen op een sportieve uitbreiding. Zo kan één van beide schommels heel eenvoudig geruild worden voor een houten trapeze of turnringen. Wees creatief en ontwerp de schommel zelf naar de individuele wensen van uw kind.

Wist u al dat u in onze Wickey webshop altijd de perfecte schommelaccessoires vindt die veiligheid, kwaliteit en schommelplezier garanderen? Daar horen niet alleen de diverse schommelzitjes en turnaccessoires bij, maar ook de grote keuze aan schommelhaken, grondankers en veiligheidstegels. Een schommel in de tuin kan eenvoudig door een zandbak, glijbaan, speelhuisje of met een speeltoren uitgebreid worden. Bouw een avontuurlijke speeltuin voor uw kinderen en verheug u op de stralende ogen en hun gelukkige lach. Laat u nu online inspireren door onze unieke schommels.