Wickey

Wickey logo

De speeltorenfabriek

Wickey Spring Sale! Exclusieve kortingen - Sla nu je slag!


Speeltuigen

Spring Sale at Wickey

Speeltuigen

Stel een Aflopende Directie in

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Stel een Aflopende Directie in

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4Kinderspeeltoestel in de tuin

Een eigen speeltoestel of een speelhuisje in de tuin is ongetwijfeld het beste cadeau wat uw kind krijgen kan. Of het nu een gezellig speeltoestel, sportief speeltoestel met klimwand of een klassiek speeltoestel met glijbaan is, zo divers de voorkeuren van kinderen zijn, zo veelzijdig is de keuze. In de Wickey webshop kunt u uw persoonlijke Wickey speeltoestel kopen.

Eenmaal opgebouwd, hebben uw kinderen jarenlang plezier van het speeltoestel. De speeltoestellen gemaakt van massief hout zijn bijzonder robuust en bestand tegen weer en wind. De stevige balken zijn ideaal voor het spelen en schommelen voor meerdere kinderen, zoals bijvoorbeeld op een kinderverjaardag. Indianen, prinsessen of wilde dieren – een Wickey speeltoestel met zandbak en dubbele schommel past perfect bij elk spel. De verbeelding kent geen grenzen. Dankzij de grote verscheidenheid aan speeltoestelaccessoires kunt u echt creatief worden: personaliseer uw Wickey speeltoestel met schommelzitjes voor kinderen van alle leeftijden, turntoestellen en kleurrijke accessoires.

Hoogwaardige en goedkope speeltoestellen

De Wickey kinderspeeltoestellen staan voor grenzeloos plezier en maximale veiligheid. De houtbalken worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout. Extra stabiliteit wordt geboden door de meegeleverde houtschroeven. De veiligheidskappen passen precies op de schroeven, het afdekken van de schroeven zorgt voor de veiligheid van uw kind. Wickey garandeert de hoogste kwaliteit: de productie van de speeltoestellen en houten kinderspeelhuisjes wordt professioneel gemonitord en vóór verzending wordt een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd.

In tegenstelling tot een speeltoestel van kunststof biedt een houten speeltoestel veel voordelen. Uiteraard denken wij bij de productie ook aan het milieu. Voor onze speeltoestellen gebruiken wij uitsluitend naald- en dennenhout uit Oost- en Midden-Europa, afkomstig uit duurzaam bosbeheer. De Tanalith E 3475-keteldrukimpregnering, die met water in het hout geperst wordt, zorgt voor duurzaamheid en belastbaarheid. Het verven en lakken van de speeltoestellen of speelhuisjes is daarom niet noodzakelijk.

Onze speeltoestellen met zandbakken, om zelf op te bouwen, zijn in verschillende groottes en prijsklassen verkrijgbaar. Wie een goedkoop speeltoestel zoekt, zal bijzonder tevreden zijn met onze talrijke aanbiedingen. Het hele jaar door vindt u interessante kortingen in de Wickey webshop. Koop bijvoorbeeld een goedkope schommel of een afgeprijsd klimtoestel. Geweldige acties en verdere informatie vindt u ook op onze socialmedia-pagina’s.

Grote keuze uit Wickey speeltoestellen met schommel

In de webshop van Wickey vindt u een groot assortiment aan gave speeltoestellen met glijbaan in unieke designs. Voor iedere buitenruimte, of het nu groot of klein is, biedt Wickey gave speelmogelijkheden in de tuin voor uw kinderen. De kleintjes maken het zich gemakkelijk in het speeltoestel of boomhut. Ieder speeltoestel met schommel bevordert de coördinatie en beweeglijkheid van het kind. Wickey speeltoestellen met schommel of glijbaan zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen glijden met plezier van onze verschillende houten speeltoestellen met platformhoogtes van 90 cm tot 120 cm en zullen de schommel zo vaak mogelijk gebruiken. Oudere kinderen zullen met liefde ravotten en klimmen op de speeltoestellen met platformhoogtes van 150 cm tot 210 cm. In ruimere tuinen kunt u een koninkrijk met een eigen speelhuisje voor uw kinderen opbouwen. Voor uitbreidingen en nieuwe avonturen biedt Wickey een grote selectie aan gave speeltoestellen en accessoires. De keuze is aan u: van babyschommels en nestschommels, een klimwand, tot sportieve uitbreidingen zoals een basketbalring en trapeze. Wickey biedt eindeloze mogelijkheden om een avonturenspeeltuin te creëren met vele accessoires! Ontdek hier onze nieuwe speeltoestellen voor in de tuin. Een speeltoestel zonder glijbaan past trouwens zeker in elke tuin.

Speeltoestel zelf opbouwen

Voordat u een speeltoestel opzet in een kleine tuin of een klimtoestel opbouwt op een groot oppervlak, moet u de structuur van de bodem in uw tuin controleren. Het hangt namelijk van de bodemsamenstelling af welke grondankers u nodigt heeft voor de montage. De stabiliteit van de speeltoestellen wordt verbeterd door het verwijderen van oneffenheden in de bodem. Om de hoogst mogelijke stabiliteit en veiligheid te garanderen, adviseert Wickey om het speeltoestel te verankeren in beton. Voor extra bescherming kunnen er Wickey veiligheidstegels op de bodem gelegd worden. Zodra u uw bestelling ontvangen heeft en voordat u begint met de opbouw, controleert u eerst of uw bestelling compleet is. Het beste is om dit direct na de levering te doen. Als u nog vragen heeft over ons hout, kunt u het antwoord vinden op de FAQ pagina. Het project ‘zelf een speeltoestel bouwen’ wordt door de eenvoudige opbouw een groot succes voor de hele familie!

Onze tip: zelfs ondanks dat de montage van het speeltoestel geen professioneel vakmanschap vereist, raden we voor de opbouw twee personen aan. Meer speeltoestellen met glijbaan en speelhuisjes voor kinderen vindt u ook bij FATMOOSE!