Wickey

Wickey logo

De speeltorenfabriek

Wickey Spring Sale! Exclusieve kortingen - Sla nu je slag!


Zandbakken

Zandbak Flippey met klapdeksel 150x165 cm

Zandbakken

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Zandbakken voor kinderen

Een Wickey zandbak is het ideale buitenspeelgoed, waar alle kinderen ontzettend veel speelplezier aan beleven. Kies tussen een zandbak met dak, zandbak met een speelhuisje of een eenvoudige houten zandbak. De kwalitatief hoogwaardige houten Wickey zandbakken worden op een zonnige namiddag snel en gemakkelijk opgebouwd. Voeg het zand toe en het speelplezier kan direct beginnen! Zandtaarten, zandkastelen en geheime tunnels, de zandbak wordt een fantasiewereld waarin uw kind de baas is!

Zandbak met deksel

Verwonder uzelf over onze Wickey zandbakken met klapdeksel. Onze houten zandbakken worden gekenmerkt door hun solide kwaliteit en robuuste uitstraling. In tegenstelling tot een kunststof of plastic zandbak zijn houten zandbakken zeer weersbestendig en duurzaam. Als u een eigen zandbak koopt, kunt u uw kinderen vanuit het keukenraam zien spelen en zo vaak mogelijk gezamenlijk zandtaarten bakken. Na het spelen kan een zandbak met deksel gemakkelijk gesloten worden. Kies in de Wickey webshop een zandbak met deksel in de gewenste maat. Dankzij de brede rand van de zandbak kunnen zowel de kinderen als u tijdens het samenspelen comfortabel op de bank in de zandbak zitten. De vriendjes, vriendinnetjes en buurtkinderen zullen de zandbak ook geweldig vinden! Overigens kunt u uw zandbak fantastisch combineren met een van onze voordelige speeltoestellen. Hierop kunnen uw kinderen uitstekend klimmen, glijden en schommelen met vrienden.

Houten zandbakken

De houten zandbakken van Wickey zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. U kunt de grootte van de zandbak kiezen aan de hand van de grootte van de tuin of zelfs op basis van het aantal kinderen. Vooral bij grote gezinnen loont het zich om voor een groter model te kiezen. U kunt daarnaast ook kiezen voor een speelhuisje met zandbak. Dan heeft elke kunstenaar genoeg ruimte om een zandkasteel te bouwen! Een zandbak met dak beschermt uw kleintjes in de zon en biedt ook beschutting tijdens een regenbui. Alle houten speeltoestellen van Wickey zijn geweldige doe-het-zelf-projecten. Wij laten u zien hoe u zelf een zandbak kunt maken!

Een zandbak met deksel is een goede manier om het zand in de zandbak schoon te houden. De comfortabele zitbanken met rugleuning kunnen eenvoudig naar binnen geklapt worden en functioneren dan als een deksel. Katten, vogels en andere dieren hebben daardoor geen kans om hun behoefte in het zand te doen en u bespaart uzelf hiermee de moeite van een vervelende schoonmaak. Daarnaast maakt een houten schommel naast de zandbak uw tuin de favoriete speelplaats voor kinderen.

Zandbakaccessoires

Het bouwen van zandkastelen in de tuin is natuurlijk hartstikke leuk, maar tikkertje spelen en rondrennen is minstens net zo leuk. Om ervoor te zorgen dat uw kinderen veilig en zonder blauwe plekken in en om de Wickey zandbakken kunnen ravotten, vindt u ook hoekbeschermers voor de zandbak in onze webshop. Deze kunststof, groene hoekbeschermers passen precies op alle hoeken en zijn in handige sets van vier verkrijgbaar. Als bescherming tegen wortels en wormen in het zand, kunt u voor de kinderzandbak een anti-worteldoek bestellen. Het anti-worteldoek is in verschillende maten verkrijgbaar.

Onze tip: voor nog meer buitenspeelplezier hebben wij toffe schommels in ons assortiment. Deze schommels kunt u individueel samenstellen met geweldige schommelzitjes van Wickey.